top grafik
logo grafik
boot grafik
top images

Hvem er vi?

boat plans

Boatkits er en del af Boatplans ApS, som er dedikeret til at designe, konstruere og bygge småjoller og både til helt almindelige mennesker. Vi sælger bådbyggesættene til private, skoler, spejdere og foreninger i hele Europa.

Vi har også en shop tilknyttet hvor du kan købe forskellige udvalgte produkter til bådebygning. Her kan du købe bådbygningsepoxy, glasfiber, motorer og åre samt forskellige andre relevante produkter. Produkterne er velegnede når du gerne når du selv vil bygge din båd. Du kan se mere i vores online shop på www.BoatkitSHOP.com.

Udover at sælge byggesæt, sælger vi også tegninger (planer) til selvbyggere over hele verden via vores anden hjemmeside på www.boatplans.dk.

De byggesæt vi har valgt at præsentere her er kun et udsnit af de både vi har designet. Vi vil kunne levere dig byggesæt af hvilken som helst af de andre modeller, så hvis du gerne vil have et byggesæt til en båd, der ikke er vist her på vores hjemmeside, skal du være velkommen til at kontakte os for, at få et tilbud på et tilpasset byggesæt.

Hos boatkits møder du følgende personer:

Morten Olesen
Morten Olesen er uddannet bådebygger og skibsingeniør, og har mange års erfaring med design, konstruktion og bygning af mindre fartøjer. Morten er direktør for virksomheden og var med til at starte det hele tilbage i 2003.
Connie Enghoff
Connie Enghoff er uddannet indenfor teknisk design og har erfaring med mekanisk design og konstruktion. Hun er ivrig sejler og elsker oplevelserne på vandet. Connie har været med siden 2008 og er teknisk ansvarlig.
Kris Stemann
Kris Stemann er uddannet indenfor teknik og handel. Han har erfaring med fremstilling og produktion. Kris er passioneret lystfisker og kaster gerne linen fra både strand og båd. Kris har været med siden 2011 og er ansvarlig for produktionen.

Skal vi bygge din nye båd for dig?

Vi bliver ofte spurgt om vi kan levere færdige både, og svaret er at selvfølgelig kan vi det!

Vi laver ikke masseproduktion, så du skal ikke forvente vi kan matche priserne på østeuropæiske masseproducerede joller. Hvis din forventning til prisen ligger på det niveau, bør du købe en af disse masseproducerede joller.

Det vi kan er at fremstille dig et helt unikt fartøj, der bliver bygget til netop dine krav og hvor du gennem hele byggeperioden er involveret. Slutresultatet er en båd, som garanteret vil vække opsigt, når du kommer frem på vandet.

byggesæt

Kan du ikke finde den båd du godt kunne tænke dig?

Hvis du ikke kan finde din drømmebåd blandt mit udvalg er du også velkommen til at kontakte os.

Du har måske lavet nogle skitser, som viser hvordan du kunne tænke dig din nye båd skal se ud eller du har et forbillede, der bare lige skulle ændres her og der. Hvis det er tilfældet send en email, så er vi sikre på vi sammen kan lave dig en båd, der opfylder dine drømme.

Vi glæder os til at modtage dig som kunde til et af byggesættene, i vores online shop eller til en færdig båd. Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os på telefon 30 95 72 22 eller skrive en email til [email protected].

Med venlig hilsen

byggesæt Morten Olesen
Bådebygger og Skibsingeniør

Boatkits.dk
CVR: 33752113

top grafik

© 2024 · Boatkits.dk · Morten Olesen · Hyldvej 1A · 4540 Fårevejle · Danmark · Tlf. +45 3095 7222 · Email [email protected]